harta site | cautare
 
 
 Home  Summit  Media  NATO  Romania  Bucuresti 
 
 Home > Summit > Evenimente
 Evenimente
 
Inapoi

3- 4 Martie 2008, Timisoara
CONFERINTA: CONTRIBUTIA NATO- ROLUL IN STABILITATEA DIN BALCANI

Implicarea NATO in stabilitatea din Balcani este unul dintre subiectele importante ale agendei Summit-ului de la Bucuresti. Situatia din Kosovo va fi in atentia sefilor de stat si de guvern reuniti in capitala Romaniei. Subiectul, insa, este extrem de important si este necesara dezbaterea sa intr-un cadru mai putin oficial.
Tocmai pentru a oferi o platforma de dezbatere publica a acestei probleme de maxim interes, Consiliul Euro-Atlantic Romania (CEAR), prin Institutul de Politici Publice (IPP), si Royal United Services Institute (RUSI) organizeaza, in marja Summit-ului NATO de la Bucuresti, Conferinta “Contributia NATO- Rolul in Stabilitatea din Balcani”.
Alegerea orasului Timisoara pentru desfasurarea acestui seminar nu este intamplatoare. Timisoara este unul dintre cele mai mari centre culturale din Vestul Romaniei, este un oras-simbol pentru democratia din Romania si un model de colaborare inter-etnica.
Situatia din Balcani va fi dezbatuta de catre reprezentanti importanti ai NATO si Uniunii Europene, experti ai organizatiilor regionale, ambasadori,  precum si lideri ai vietii politice si militare romanesti.

Conferinta de la Timisoara se va desfasura la Cercul Militar.
Adresa: Piata Libertatii, nr. 5, Timisoara

Link-uri utile:
RUSI- www.rusi.org/
IPP- www.ipp.ro/


PROGRAM

Victor Micula, secretar de stat, Ministerul Afacerilor Externe - DISCURS

Concluziile Conferintei de la Timisoara

 3-4 martie 2008, CONFERINTA TIMISOARA