harta site | cautare
 
 
 Home  Summit  Media  NATO  Romania  Bucuresti 
 
 Home > Media > Hoteluri
 Hoteluri
 

Pentru a beneficia de cele mai bune optiuni de cazare, reprezentantilor presei le sunt recomandate un numar de hoteluri in Bucuresti. De asemenea, transportul la hoteluri si la locul summit-ului va fi asigurat, pe baza unui orar prestabilit.

Avand in vedere atat numarul mare de solicitari de cazare previzionate pentru Bucuresti pe perioada summit-ului, precum si necesitatea estimarii nevoilor de transport in perioada 2-4 aprilie 2008, se recomanda realizarea rezervarilor cat mai din timp (de preferinta inaintea datei de 15 februarie 2008).

Reprezentantii presei pot opta sa-si faca rezervarea fie direct, urmand procedura standard de rezervare a hotelurilor, fie prin intermediul Agentiei Vacanta, agentie partenera in ceea ce priveste cazarea delegatiilor participante la summit-ul NATO de la Bucuresti.

Agentia Vacanta

Bld. Nicolae Balcescu nr. 35A, Bucuresti
Rezervari: Toni Hristea
Tel/Fax:+40213159904
Mobile: +40722.603.135
e-mail:
summitnatoreservation@vacanta.net
www.vacanta.net

Toate informatiile privitoare la cazarea jurnalistilor si termenele-limita pentru rezervari au fost aduse la cunostinta jurnalistilor prin intermediul “First Media Advisory” in ianuarie 2008.

Pentru obtinerea de informatii generale privitoare la transport si alte alternative de cazare in Bucuresti sau in alte zone din Romania pe toata durata anului poate fi contactata si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania.

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania

Splaiul Unirii nr. 16, sector 4, Bucuresti
Tel: +4021. 312.68.43
Fax: +4021.312.08.02
e-mail:
office@anat.ro
www.anat.ro