harta site | cautare
 
 
 Home  Summit  Media  NATO  Romania  Bucuresti 
 
 Home > Media > Centrul de presa > Centrul Media
 

Centrul Media este situat chiar in cladirea care gazduieste Summit-ul NATO, Palatul Parlamentului si este amplasat pe patru etaje.

Centrul de broadcasting (emisie audio-video), cabinele de editare pentru radio si televiziune si zona de catering se vor afla la parter (S2). Cele doua spatii de lucru pentru jurnalisti se vor afla la etajul al doilea (P) si la etajul al treilea (P1).

 
Programul Centrului Media este urmatorul:

Luni  31 martie  08:00  19:00
Marti  1 aprilie  08:00  21:00
Miercuri  2 aprilie  08:00  finalul activitatii
Joi  3 aprilie  07:00  finalul activitatii
Vineri  4 aprilie  07:00  finalul activitatii
Sambata  5 aprilie  07:00  12:00

Sala principala pentru Conferinte de presa si majoritatea salilor de briefing se afla situate in Centrul Media, la etajul 1 (S1).

Studiourile radio se afla la etajul al doilea (P), iar studiourile tv la etajul al treilea (P1).

Reprezentantii mass-media (in principal jurnalistii tv) isi vor putea instala echipamentele in Centrul Media incepand cu 31 martie 2008.

Biroul de Informare si distributie materiale de presa

Biroul de Informare si distributie materiale de presa din cadrul Centrului Media va furniza reprezentantilor mass-media publicatiile si comunicatele de presa NATO, informatii generale referitoare la facilitatile puse la dispozitie si amplasarea lor.

Biroul de Informatii va distribui, gratuit, casete audio pentru jurnalistii interesati, precum si casti pentru a asculta transmisiile pe CCTV.

Rezervarile pentru cabinele de editare, pozitiile stand-up si studiourile radio -tv pot fi efectuate tot la Biroul de Informare.

Biroul de Informare va distribui, pe baza legitimatiei care dovedeste acreditarea la Summit, legitimatiile pentru pool-urile de presa.

Legitimatiile de pool vor fi distribuite reprezentaţilor de presã video în data de 1 aprilie 2008 prin intermediul delegaţiilor naţionale prezente la eveniment.

Pool-urile de presa

Pentru fiecare pool de presa, jurnalistii vor primi o legitimatie separata. La aceste pool-uri de presa participa un grup restrans de jurnalisti.

In momentul primirii legitimatiei de pool, membrii pool-ului trebuie sa fie de acord sa imparta materialele lor cu orice organizatie mass-media care solicita acest lucru, care este acreditata la Summit si nu este inclusa in pool-ul de presa.

Legitimatiile pentru pool-urile de presa sunt valabile doar impreuna cu acreditarea oficiala.

NOTA!

Dinamica programului din dimineata zilei de 3 aprilie 2008 face sa fie imposibil ca aceeasi institutie mass-media sa poata transmite atat sosirile Sefilor de delegatii cat si deschiderea oficiala a Summit-ului !

Media Centre - Floor P1

Media Centre - Floor Pm

Media Centre - Floor P

Media Centre - Floor S1

Media Centre - Floor S2